Tarotkortläsning | Förutspå min framtid gratis

Tarotkortläsning | Spådomar och Horoskop


Tolkning av tarotkort läsning

Tarot går tillbaka till 1400-talet och har sitt ursprung i Europa. Sedan 1700-talet har tarotkort använts allmänt som en karta för andlig vägledning och förutsägelser om framtiden Här berättar spådamen vad tarot är för någonting och hur tarotläsning fungerar.


Innebörden av tarotläsning


Tarotkortleken består av 78 kort. Den lilla Arkanan innehåller 56 kort och består av fyra färger. Varje svit består av 10 pipkort och 4 ansiktskort. Utöver det finns det 22 kort som kallas den Stora Arkanan. Spådamen använder för närvarande endast Stora Arkanan. Anledningen är att Stora Arkanan handlar om livets större hemligheter. Lilla Arkanan handlar om livets mindre hemligheter.


Tolkning av tarotkort


Att tolka tarotkort är en talang som måste utvecklas. Det handlar inte bara om ett korts betydelse. Tarotläsaren bör komma ihåg vilket tema eller vilken fråga som står på spel. Tolkningen av tarotkorten bör härstamma från ämnet. Rör frågan jobbet eller är den relaterad till kärlek? Det finns många tolkningar och definitioner. Nedan finner du mer information om varje tarotkort från Stora Arkanan. I framtiden inkluderar spådamen även den lilla Arkanan i Tarotläsningar. Om du vill studera ämnet mer ingående eller vill köpa en egen kortlek.
Tillbaka till tarotsidan Tillbaka till startsidan

Narren
Magikern
Översteprästinna
Kejsarinnan
Kejsaren
Översteprästen
De älskande
Vagnen
Styrka
Eremiten
Ödeshjulet
Rättvisan
Den hängande
Döden
Måttlighet
Djävulen
Tornet
Stjärnan
Månen
Solen
Domedagen
Världen