ePrivacy and GPDR Cookie Consent by TermsFeed Generator

Måntecken astrologi

Betyg
måntecken-astrologi: 4 utav 5 baserat på 1 omdömen.

Måntecken astrologi

Inom astrologin spelar måntecknet en viktig roll för att beskriva personligheten. Månen astro symboliserar den omedvetna delen av vår personlighet. Det är vårt inre jag; den person som vi är innerst inne. Våra vanor, reaktioner och instinkter och hur vi hanterar våra känslor. Det är inte många som känner till sitt måntecken eftersom man i västerländsk astrologi ofta ser stjärntecken (soltecken) som det enda sättet att bestämma någons personlighet. Men våra karaktärer är inte så enkla som det. Två personer med samma soltecken kan ha helt olika personligheter.


Måntecknet är kopplat till vårt känslomässiga välbefinnande och vår personliga utveckling. Det visar vår koppling till våra känslor och känslor. Månastro är det tecken i västerländsk astrologi som representerar vem vi egentligen är innerst inne och varför vi gör de saker vi gör. Det är där vi finner tröst och frid men kan också finna rädsla och ilska. För vissa människor beskriver måntecknet deras personlighet bättre än det traditionella stjärnteckenet (soltecknet). Detta kan mycket väl vara så eftersom måntecknet är så nära relaterat till din kärna.


Månen Astro sägs representera din instinkt och intuition inom astrologin. Det är alltså den del av dig som gör saker eller känner saker utan att tänka. Eftersom de känslor som du kan uppleva kan vara starka tenderar vi att dölja dem för andra. Ofta är det bara vår familj och våra närmaste vänner som känner till dem. Det krävs mod för att koppla ihop sig med dessa känslor och dela dem med andra. Du måste visa sårbarhet på en djup nivå om du vill öppna upp ditt inre jag. Men du kommer att se att när du väl övar dig på att ansluta dig till dina känslor i måntecken kan du leva ditt liv mer i enlighet med ditt sanna jag. Upptäck ditt måntecken nedan!


Kalkylator för måntecken

Att beräkna ditt måntecken är lite svårare än att bestämma ditt stjärntecken eftersom det beror på din födelsetid och födelseplats. Du kan hitta en kostnadsfri månteckenkalkylator här och bestämma ditt måntecken. Nedan hittar du beskrivningarna för varje måntecken.


Instruktioner för beräkning av måntecken

  • Fyll i ditt födelsedatum, din födelsetid och din födelseort och tryck på NÄSTA. Om du inte vet ditt exakta födelsedatum använder du både kl. 12.01 och 11.59 och läser båda beskrivningarna av måntecken.
  • Hitta den gula bilden med måntecken i diagrammet, håll muspekaren över den och kontrollera i det övre vänstra hörnet vilket stjärntecken som är ditt måntecken
  • Klicka på det relaterade stjärnteckenet under diagrammet för att läsa detaljerad information om ditt måntecken.

Väduren

Väduren är det första stjärntecknet och är relaterat till födelsedatum mellan 21 mars och 20 April. Väduren-energi kommer att vara närvarande i alla teman för livet så som kärlek, relationer, karriär och pengar. Stjärntecknet förklarar personlighetsdrag och därmed ger mer insikter i framtiden. Låt spådamen förklara Vädurens horoskop.

Oxen

Oxen är det andra stjärntecken och är relaterad till födelsedatum mellan 21 April och maj 20. Oxen-energi kommer att vara närvarande i alla teman för livet som kärlek, relationer, karriär och pengar. Stjärntecknet förklarar personlighetsdrag och därmed ger mer insikter i framtiden. Låt spådamen förklara Oxens horoskop.

Tvillingarna

Tvillingarna är det tredje stjärntecknet och relaterar till födelsedatum mellan 21 Maj och 21 Juni. Tvillingarna-energi kommer att vara närvarande i alla teman i livet så som kärlek, relationer, karriär och pengar. Stjärntecknet förklarar personlighetsdrag och därmed ger mer insikter i framtiden. Låt spådamen förklara Tvillingarnas horoskop.

Kräftan

Kräftan är det fjärde stjärntecknet och relaterar till födelsedatum mellan 22 Juni och 22 Juli. Kräftan-energi kommer att vara närvarande i alla teman i livet så som kärlek, relationer, karriär och pengar. Stjärntecknet förklarar personlighetsdrag och därmed ger mer insikter i framtiden. Låt spådem förklara Kräftans horoskop.

Lejonet

Lejonet är det femte stjärntecknet och relaterar till födelsedatum mellan 23 Juli och 22 Augusti. Lejon-energi kommer att vara närvarande i alla teman i livet så som kärlek, relationer, karriär och pengar. Stjärntecknet förklarar personlighetsdrag och därmed ger mer insikter i framtiden. Låt spådamen förklara Lejonets horoskop.

Jungfrun

Jungfrun är det sjätte stjärntecken och är relaterad till födelsedatum mellan 23 augusti och 22 September. Jungfruns energi kommer att vara närvarande i alla teman för livet som kärlek, relationer, karriär och pengar. Stjärntecknet förklarar personlighetsdrag och därmed ger mer insikter i framtiden. Låt spådamen förklara Jungfruns horoskop.

Vågen

Vågen är det sjunde stjärntecknet och relaterar till födelsedatum mellan 24 September och 23 Oktober. Vågen-energi kommer att vara närvarande i alla teman i livet så som kärlek, relationer, karriär och pengar. Stjärntecknet förklarar personlighetsdrag och därmed ger mer insikter i framtiden. Låt spådamen förklara Vågens horoskop.

Skorpionen

Skorpionen är den åttonde stjärntecknet och är relaterad till födelsedatum mellan 23 oktober till 21 November. Skorpion-energi kommer att vara närvarande i alla teman för livet som kärlek, relationer, karriär och pengar. Stjärntecknet förklarar personlighetsdrag och därmed ger mer insikter i framtiden. Låt spådamen förklara Skorpionens horoskop.

Skytten

Skytten är det nionde stjärntecknet och är relaterade till födelsedatum mellan 22 November och 20 December. Skytten-energi kommer att vara närvarande i alla teman för livet så som kärlek, relationer, karriär och pengar. Stjärntecknet förklarar personlighetsdrag och därmed ger mer insikter i framtiden. Låt spådamen förklara Skyttens horoskop.

Stenbocken

Stenbocken är det tionde stjärntecknet och relaterar till födelsedatum mellan 21 December och 19 Januari. Stenbocken-energi kommer att vara närvarande i alla teman i livet så som kärlek, relationer, karriär och pengar. Stjärntecknet förklarar personlighetsdrag och därmed ger mer insikter i framtiden. Låt spådamen förklara Stenbockens horoskop.

Vattendrag

Vattumannen är det elfte stjärntecken och relaterar till födelsedatum mellan 20 Januari och 18 Februari. Vattumannen-energi kommer att vara närvarande i alla teman i livet så som kärlek, relationer, karriär och pengar. Stjärntecknet förklarar personlighetsdrag och därmed ger mer insikter i framtiden. Låt spådamen förklara Vattumannens horoskop.

Fiskarna

Fiskarna är det tolfte stjärntecknet och är kopplat till födelsedatum mellan den 19 februari och 20 mars. Fiskarna-energi kommer vara närvarande i alla livets teman så som kärlek, relationer, karriär och pengar. Stjärntecknet förklarar personlighetsdrag och ger därmer mer insikter i framtiden. Låt spådamen förklara Fiskarnas horoskop.

Hem Tillbaka till horoskopsidan