ePrivacy and GPDR Cookie Consent by TermsFeed Generator

Kinesiskt horoskop betydelse

Betyg
kinesiskt-horoskop: 4 utav 5 baserat på 1 omdömen.

Om kinesiska horoskopet

Kinesisk astrologi är besläktat med västerländsk astrologi. Utöver det har fina element från kinesisk filosofi inkorpterats. Ett exempel är principerna om yin och yang. Här förklarar spådamen innebörden av det kinesiska horoskopet och kinesiska stjärntecken.


Innebörden av kinesiska horoskop


Kinesiska horoskop är faktiskt en term som används i västvärlden. En mer korrekt term skulle vara kinesiska zodiaken. Förutsägelser om framtiden görs baserat på en systematisk plan baserad på en tolvårig cykel som anges av djur. Samtidigt äger detta system en hel del likheter med horoskopen i Väst. Båda är baserade på en tidscykel som består av tolv delar. Bredvid Yin och Yang principerna finns teorin om de 5 elementen: Metall, Trä, Vatten, Eld och Jord som också ingår.


Innebörden av Kinesiska stjärntecken


Det intressanta är att den Kinesiska zodiaken utgörs faktiskt av tolv djur medans i den Västra astrologin är inte alla tecken är djur även om det grekiska ordet "Zodiac" innebär detta. I Kinesisk astrologi används djur tecken inte enbart för att representera år som de flesta tror. Men också månaderna, dagar och timmar. Detta innebär att det finns mer än bara ett Kinesiskt stjärntecknen som kan tilldelas till dig!
Tillbaka till kinesiska horoskop Tillbaka till startsidan

Råttan

Råttan är det första djuer i den Kinesiska zodiaken och står för bedårande människor. Det Kinesiska horoskopet anger vidare att Råttan är mäktig. Råttan-energi kommer vara närvarande i alla teman i livet så som kärlek, relationer, karriär och pengar. Stjärntecknet förklarar personlighetsdrag och därmed ger mer insikter i framtiden. Låt spådamen förklara Råttans horoskop.

Oxen

Oxen är det andra djuret i den Kinesiska zodiaken och står för ärliga människor. Det Kinesiska horoskopet anger vidare att Oxen är mycket försiktig. Ox-energi kommer att vara närvarande i alla teman för livet som kärlek, relationer, karriär och pengar. Det Kinesiska stjärntecken förklarar personlighetsdrag och därmed ger mer insikter i framtiden. Låt spådamen förklara Oxens horoskopet.

Tigern

Tiger är det tredje djuret i den Kinesiska zodiaken och anger modiga människor. Det Kinesiska horoskopet visar vidare att Tiger är oförutsägbara. Tiger energi kommer att vara närvarande i alla teman för livet som kärlek, relationer, karriär och pengar. Den kinesiska stjärntecken förklarar personlighetsdrag och därmed ger mer insikter i framtiden. Låt spådamen förklara Tiger horoskopet.

Kaninen

Kaninen är det fjärde djuret i den Kinesiska zodiaken och står för vänliga människor. Dessutom anger det Kinesiska horoskopet att Kaninen är mycket begåvad. Kanin-energi kommer att vara närvarande i alla teman för livet som kärlek, relationer, karriär och pengar. Det Kinesiska stjärntecknet förklarar personlighetsdrag och därmed ger mer insikter i framtiden. Låt spådamen förklara Kaninens horoskopet.

Draken

Draken är det femte djuret i den kinesiska zodiaken och visar på människor med heder. Dessutom visar det kinesiska horoskopet att draken är mycket populär hos andra. Drakenergin kommer att vara närvarande i alla livets teman som kärlek, relationer, karriär och pengar. Det kinesiska zodiaktecknet förklarar personlighetsdrag och ger därmed mer insikt i framtiden. Låt spåmannen förklara Drakhoroskopet.

Ormen

Ormen är det sjätte djuret i den Kinesiska zodiaken och tyder på mystiska människor. Det Kinesiska horoskopet visar vidare att Ormen är mycket passionerad. Orm-energi kommer att vara närvarande i alla teman för livet som kärlek, relationer, karriär och pengar. Det Kinesiska stjärntecknet förklarar personlighetsdrag och därmed ger mer insikter i framtiden. Låt spådamen förklara Ormens horoskop.

Häst

Hästen är det sjunde djuret i den Kinesiska zodiaken och anger energiska människor. Dessutom visar det Kinesiska horoskopet att Hästen är mycket populär. Häst-energi kommer att vara närvarande i alla teman för livet som kärlek, relationer, karriär och pengar. Den kinesiska stjärntecken förklarar personlighetsdrag och därmed ger mer insikter i framtiden. Låt spådamen förklara Hästens horoskop.

Geten

Geten är det åttonde djuret i den Kinesiska zodiaken och tyder på godhjärtade människor. Det Kinesiska horoskopet visar vidare att Geten är mycket passionerad. Get-energi kommer att vara närvarande i alla teman för livet som kärlek, relationer, karriär och pengar. Det Kinesiska stjärntecknet förklarar personlighetsdrag och därmed ger mer insikter i framtiden. Låt spådamen förklara Getens horoskop.

Apan

Apan är det nionde djuret i den Kinesiska zodiaken och står för lösningsdrivande människor. Det Kinesiska horoskopet anger vidare att Apan är mycket social. Ap-energi kommer att vara närvarande i alla teman för livet som kärlek, relationer, karriär och pengar. Den Kinesiska stjärntecken förklarar personlighetsdrag och därmed ger mer insikter i framtiden. Låt spådamen förklara Apans horoskop.

Tuppen

Tuppen är det tionde djuret i den Kinesiska zodiaken och står för ärliga människor. Det kinesiska horoskopet anger vidare att Tuppen är mycket entusiastisk. Tupp-energi kommer att vara närvarande i alla teman för livet som kärlek, relationer, karriär och pengar. Det Kinesiska stjärntecken förklarar personlighetsdrag och därmed ger mer insikter i framtiden. Låt spådamen förklara Tuppens horoskopet.

Hunden

Hunden är det elfte djuret i den Kinesiska zodiaken och indikerar lojala människor. Det kinesiska horoskopet indikerar även att hunden är en god lyssnare. Hund-energi kommer att vara närvarande i alla teman i livet så som kärlek, relationer, karriär och pengar. Stjärntecknet förklarar personlighetsdrag och därmed ger mer insikter i framtiden. Låt spådamen förklara Hundens horoskopet.

Grisen

Grisen är det tolfte djuret i den Kinesiska zodiaken och står för pålitliga människor. Det kinesiska horoskopet visar att grisen är tolerant mot andra. Gris-energi kommer att vara närvarande i alla teman för livet som kärlek, relationer, karriär och pengar. Det Kinesiska stjärntecknet förklarar personlighetsdrag och därmed ger mer insikter i framtiden. Låt spådamen förklara Grisens horoskop.