ePrivacy and GPDR Cookie Consent by TermsFeed Generator

Kinesiskt horoskop -Tuppen

Betyg
kinesiskt-horoskop-2022: 4 utav 5 baserat på 1 omdömen.

Kinesisk Astrologi - Tuppens horoskop 2022

Kinesiskt horoskop 2022 - Tigerns år

Tigerns år börjar tisdagen den 1 februari 2022. Avsikten är att ditt kinesiska horoskop ska ge dig mer insikt i vissa livssituationer och med den kunskapen kan du bättre hantera dessa situationer. Fred och harmoni är målet för ditt kinesiska horoskopråd.


Tigern är en symbol för mod och kreativitet. Ambition är därför ett återkommande tema under 2022. Massor av initiativ kommer att tas och det är upp till dig att bestämma om du ska gå med på alla dessa initiativ eller inte. Om du bestämmer dig för ett initiativ ska du alltid ställa dig frågan om initiativet är både bra för dig själv och för andra. Om båda svaren är ja, fortsätt, om inte, tänk om. Eftersom tigern besitter Yang-energi som är energisk, ambitiös och aggressiv måste vi vara medvetna om att förbli öppna för Yin-influenser också. Denna energi är mjukare och vänligare och det är viktigt att förbli ödmjuk, ädel och medkännande.


Ditt gratis kinesiska horoskop 2022 råder dig att följa ditt hjärta 2022 och fokusera på att skapa positiva förändringar för alla. Fokusera på:

  • mer kärlek & tålamod mot dig själv och andra.
  • att finna glädje i andras lycka genom att delta i välgörenhet och att hjälpa andra när de behöver hjälp.
  • Att uppnå dina avsikter genom att tillämpa disciplin.

Ditt födelsedatum visar att du är en tupp. Tuppen är det tionde djuret i den kinesiska zodiaken och står för aktiva människor. De är främst pratsamma, ärliga och lojala. Ditt kinesiska horoskop indikerar att du också gillar att skryta om dina prestationer. Din tupp-energi kommer att vara närvarande i alla aspekter av livet under tigerens år. Låt oss fokusera på fred, harmoni och medkänsla!


Kinesiskt kärlekshoroskop Tupp

Ditt kinesiska stjärntecken är relaterat till varmhjärtade människor som tenderar att vara ärliga. Hanar är hängivna vänner och tenderar att hålla sina löften. Samtidigt kan tuppen orsaka viss förbittring hos känsliga människor eftersom de tenderar att vilja prata om sina prestationer. Förstå att din tendens att prata om dina prestationer är en rädsla för att bli avvisad. Observera detta och var sårbar för att låta kärleken verkligen flöda. Gör detta och se hur ditt kinesiska kärlekshoroskop kommer att fungera för dig år 2022!


Kinesiskt karriärhoroskop Tuppen

Ditt kinesiska horoskop säger att tuppen fokuserar på säkerhet och frihet i sitt arbete. Dessutom är du av naturen oberoende och punktlig. Tuppen kan ha vissa problem med auktoriteter och tycker ofta att han har rätt. Jobba på din tolerans gentemot andra. Precis som förra året är utmaningen för tuppen att förstå att trygghet och frihet kommer inifrån. Acceptera att du måste lita på dig själv först för att hitta frihet i din karriär. Allt börjar inombords. Detta kommer att maximera resultatet av ditt kinesiska karriärhoroskop år 2022.


Kinesiskt hälsohoroskop Tupp

Ditt kinesiska horoskop tyder på att du söker balans. Tuppar är vanligtvis friska människor och blir inte sjuka särskilt ofta eftersom de kämpar väl mot utmaningen och därför återhämtar sig snabbare. Din känslighet kan leda till att du känner dig stressad så se till att du sover och äter ordentligt. Se till att det finns en ordentlig blandning mellan sinne, kropp och själ. Var mer uppmärksam på din dagliga kost och sport för att släppa ut stress i 2022.Vet du inte ditt Kinesiska stjärntecken än? hämta det här genom att ange ditt födelsedatum


Hem Tillbaka till Kinesiska horoskop-sidan