ePrivacy and GPDR Cookie Consent by TermsFeed Generator

Kinesiskt horoskop -Tigern

Betyg
kinesiskt-horoskop-2022: 4 utav 5 baserat på 1 omdömen.

Kinesisk Astrologi - Tigerns horoskop 2022

Kinesiskt horoskop 2022 - Tigerns år

Tigerns år börjar tisdagen den 1 februari 2022. Avsikten är att ditt kinesiska horoskop ska ge dig mer insikt i vissa livssituationer och med den kunskapen kan du bättre hantera dessa situationer. Fred och harmoni är målet för ditt kinesiska horoskopråd.


Tigern är en symbol för mod och kreativitet. Ambition är därför ett återkommande tema under 2022. Massor av initiativ kommer att tas och det är upp till dig att bestämma om du ska gå med på alla dessa initiativ eller inte. Om du bestämmer dig för ett initiativ ska du alltid ställa dig frågan om initiativet är både bra för dig själv och för andra. Om båda svaren är ja, fortsätt, om inte, tänk om. Eftersom tigern besitter Yang-energi som är energisk, ambitiös och aggressiv måste vi vara medvetna om att förbli öppna för Yin-influenser också. Denna energi är mjukare och vänligare och det är viktigt att förbli ödmjuk, ädel och medkännande.


Ditt gratis kinesiska horoskop 2022 råder dig att följa ditt hjärta 2022 och fokusera på att skapa positiva förändringar för alla. Fokusera på:

  • mer kärlek & tålamod mot dig själv och andra.
  • att finna glädje i andras lycka genom att delta i välgörenhet och att hjälpa andra när de behöver hjälp.
  • Att uppnå dina avsikter genom att tillämpa disciplin.

Ditt födelsedatum visar att du är en Tiger. Tigern är det tredje djuret i den kinesiska zodiaken och står för modiga ansträngningar. Vidare visar ditt kinesiska horoskop att du är full av kraft. Din tigerenergi kommer att vara närvarande i alla aspekter av livet under tigeråret. Låt oss fokusera på fred, harmoni och medkänsla år 2022!


Kinesiskt kärlekshoroskop Tiger

Tigerns stjärntecken är toleranta människor som tenderar att uttrycka sig på ett vackert sätt. När tigern är i en positiv stämning kan han eller hon låta kärleken flöda fritt utan att begära något av sin partner. Detta kommer att vara till stor nytta för förhållandet eftersom krav på din partner stoppar flödet av kärlek och kan leda till en situation där kärleken kvävs. När du är på dåligt humör tänk på att fokusera på sympati och inte reagera kortsiktigt. Gör detta och se hur ditt kinesiska kärlekshoroskop kommer att fungera för dig år 2022!


Kinesiskt karriärhoroskop Tiger

Kinesisk astrologi säger att ditt kinesiska horoskoptecken är inriktat på personlig utveckling och frihet i arbetet. Arbeta på din tolerans mot auktoritära personer och använd dig av din känslighet när du hanterar känsliga situationer. Utforska nya möjligheter om det känns rätt är det råd som ditt kinesiska horoskop 2022 ger.


Kinesiskt hälsohoroskop Tiger

Ditt kinesiska horoskoptecken visar att du gillar utmaningar och förstår fördelarna med en balanserad hälsa. Möjliga hälsosamma övningar i år kan vara yoga, där du kan kombinera din Yin-energi med Yang-energin från tigeråret. Sov, ät och motionera bra år 2022!Vet du inte ditt Kinesiska stjärntecken än? hämta det här genom att ange ditt födelsedatum


Hem Tillbaka till Kinesiska horoskop-sidan