ePrivacy and GPDR Cookie Consent by TermsFeed Generator

Kinesiskt horoskop -Draken

Betyg
kinesiskt-horoskop-2022: 4 utav 5 baserat på 1 omdömen.

Kinesisk Astrologi - Drakens horoskop 2022

Kinesiskt horoskop 2022 - Tigerns år

Tigerns år börjar tisdagen den 1 februari 2022. Avsikten är att ditt kinesiska horoskop ska ge dig mer insikt i vissa livssituationer och med den kunskapen kan du bättre hantera dessa situationer. Fred och harmoni är målet för ditt kinesiska horoskopråd.


Tigern är en symbol för mod och kreativitet. Ambition är därför ett återkommande tema under 2022. Massor av initiativ kommer att tas och det är upp till dig att bestämma om du ska gå med på alla dessa initiativ eller inte. Om du bestämmer dig för ett initiativ ska du alltid ställa dig frågan om initiativet är både bra för dig själv och för andra. Om båda svaren är ja, fortsätt, om inte, tänk om. Eftersom tigern besitter Yang-energi som är energisk, ambitiös och aggressiv måste vi vara medvetna om att förbli öppna för Yin-influenser också. Denna energi är mjukare och vänligare och det är viktigt att förbli ödmjuk, ädel och medkännande.


Ditt gratis kinesiska horoskop 2022 råder dig att följa ditt hjärta 2022 och fokusera på att skapa positiva förändringar för alla. Fokusera på:

  • mer kärlek & tålamod mot dig själv och andra.
  • att finna glädje i andras lycka genom att delta i välgörenhet och att hjälpa andra när de behöver hjälp.
  • Att uppnå dina avsikter genom att tillämpa disciplin.

Ditt födelsedatum visar att du är en drake. Draken är det femte djuret i den kinesiska zodiaken och står för självförtroende och ambition. Ditt kinesiska horoskop indikerar mod, intelligens och entusiasm. Din drakenergi kommer att vara närvarande i alla aspekter av livet under tigerns år. Låt oss fokusera på fred, harmoni och medkänsla år 2022.


Kinesiskt kärlekshoroskop Draken

Draken är ett horoskoptecken för romantiska människor. Att visa sårbarhet är ibland svårt för drakar och de kan uppfattas som arroganta. För att låta kärleken flöda fritt i 2022 råder ditt kinesiska kärlekshoroskop dig att bara observera din rädsla för att vara sårbar. Om du bara kan observera den här känslan kommer du att upptäcka att den kommer att upplösas. Lita på dig själv och den andra; älska dig själv och den andra.


Kinesiskt karriärhoroskop Draken

Eftersom draken är ambitiös och har en god och rationell inställning kommer draken i allmänhet att vara ganska framgångsrik i sitt arbete. Var medveten om att din överlägsenhet inte blir arrogant. Du kan kritisera andra för att de är ineffektiva i sitt arbete. Om du är medveten om att detta händer, försök att upptäcka vilken del av dig som utlöser denna reaktion och se vad du kan göra för att ändra situationen. Arbeta med din ödmjukhet. Detta kommer att maximera resultatet av ditt kinesiska karriärhoroskop år 2022.


Kinesiskt hälsohoroskop Draken

Ditt Kinesiska stjärntecken anger att du gillar att sträva efter perfektion. Ta hand om din hälsa så att du kan behålla den livliga energi som du besitter. Bryt din perfektionistiska vana genom att luta dig tillbaka och ta ett andetag för att hitta din harmoni. Draken har en tendens att leva intensivt och glömmer därför att ta hand om sin hälsa. Säkerställ tillräcklig sömn, rätt kost och energisk övning.Vet du inte ditt Kinesiska stjärntecken än? hämta det här genom att ange ditt födelsedatum


Hem Tillbaka till Kinesiska horoskop-sidan