Kinesiskt horoskop förutsägelse

Ditt Kinesiska horoskop hjälper dig att förstå livssituationer bättre! Förutsägelser om framtiden funkar bara om du förstår dig själv. Prova det Kinesiska horoskopet 2018 helt gratis! Välj ditt Kinesiska tecken baserat på ditt födelsedatum och låt den kinesiska astrologi vägleda dig. Njut av spådamens kostnadsfria Kinesiska horoskop 2018

Snälla gradera oss (kinesiskt-horoskop-2018: 4 utav 5 baserat på 1 omdömen.)Kinesisk Astrologi - Tuppens horoskop 2018

Kinesiska Horoskopet 2018 – Hundens år

Apans år startar den 8:e Februari 2018. Avsikten är att ditt kinesiska horoskop ska ge dig mer insikter i vissa livssituationer och med den kunskap kommer du äntligen bättre på att hantera dessa situationer. Ditt kinesiska horoskop råder dig att ditt mål är fred och harmoni.


Hunden är en symbol för mod och kreativitet. Ambition är därför ett återkommande tema under 2018. Massor av initiativ kommer att tas och det är upp till dig att besluta om att följa dessa initiativ eller inte. Om du beslutar dig för att följa ett initiativ, fråga dig själv om detta är bra både för dig själv och för andra. Om båda svaren är ja, fortsätt; om inte, tänk om. Eftersom Hunden besitter Yang-energi som är energisk, ambitiös och aggressiv måste de vara medvetna om att vara öppna för Ying-energi också. Denna energi är mjukare och vänligare och är viktig för att vara ödmjuk, ädel och medkännande.


Ditt kostnadsfria Kinesiska horoskop 2018 råder dig att följa ditt hjärta under 2018 och fokusera på att göra positiva förändringar för alla. Fokusera på:

  • mer kärlek & tålamod mot dig själv och andra.
  • att finna glädje i andras lycka genom att delta i välgörenhet och att hjälpa andra när de behöver hjälp.
  • Att uppnå dina avsikter genom att tillämpa disciplin.

Ditt födelsedatum anger att du är en tupp. Tuppen är det tionde djuret i den kinesiska zodiaken och symboliserar aktiva människor. De är främst pratsamma, ärliga och lojala. Ditt kinesiska horoskop visar att du även gillar att skryta om dina prestationer. Din Tupp-energi kommer att vara närvarande i alla aspekter av livet under Hundens år. Låt oss fokusera på fred, harmoni och medkänsla!


Kinesiskt kärlekshoroskop Tupp

Ditt kinesiska stjärntecken avser varmhjärtade människor som tenderar att vara ärliga. Tuppar är hängivna vänner och håller oftast sina löften. Tuppen kan samtidigt även orsaka viss förtrytelse hos känsliga personer eftersom de ofta talar om sina prestationer. Inse att din tendens att prata om dina prestationer kan vara frånstötande. Tänk på detta och var öppen för att låta kärleken flöda. Gör detta och se hur ditt kinesiska kärlekshoroskop kommer att gå för dig under 2018!


Kinesiskt karriärhoroskop Tuppen

Ditt kinesiska horoskop säger att tuppen är fokuserad på trygghet och frihet i sitt arbete men är samtidigt rädd för att ta risker när det kommer till sin frihet. Tuppen kan ha problem med myndigheter och är ofta övertygad om att han eller hon har rätt. Öva upp din tolerans mot andra. Precis som förra året är tuppens utmaning att förstå var tryggheten och friheten kommer inifrån. Acceptera att du måste lita på dig själv för att du ska få frihet i på jobbet. Allt kommer inifrån. Detta kommer att maximera resultatet av ditt kinesiska årshoroskop under 2018.


Kinesiskt hälsohoroskop Tupp

Ditt kinesiska stjärntecken tyder på att du letar efter en balans. Tuppar är oftast friska människor och blir inte sjuk så ofta eftersom de tar utmaningen väl och återhämtar sig därför snabbare. Din känslighet kan leda till att du känner dig stressad, så se till att du får ordentligt med sömn och kost. Se till att du har en korrekt blandning mellan sinne, kropp och själ. Ägna mer uppmärksamhet åt din dagliga kost och sport för att lindra stress under 2018.


Hem Tillbaka till Kinesiska horoskop-sidan Dela med vänner på Facebook!