Kinesiskt horoskop 2018 Tigern | Förutspå min framtid gratis

Kinesiskt horoskop 2018 Tigern | Spådomar och Horoskop

Kinesiskt horoskop förutsägelse

Ditt Kinesiska horoskop hjälper dig att förstå livssituationer bättre! Förutsägelser om framtiden funkar bara om du förstår dig själv. Prova det Kinesiska horoskopet 2018 helt gratis! Välj ditt Kinesiska tecken baserat på ditt födelsedatum och låt den kinesiska astrologi vägleda dig. Njut av spådamens kostnadsfria Kinesiska horoskop 2018

Snälla gradera oss (kinesiskt-horoskop-2018: 4 utav 5 baserat på 1 omdömen.)Kinesisk Astrologi - Tigerns horoskop 2018

Kinesiska Horoskopet 2018 – Hundens år

Apans år startar den 8:e Februari 2018. Avsikten är att ditt kinesiska horoskop ska ge dig mer insikter i vissa livssituationer och med den kunskap kommer du äntligen bättre på att hantera dessa situationer. Ditt kinesiska horoskop råder dig att ditt mål är fred och harmoni.


Hunden är en symbol för mod och kreativitet. Ambition är därför ett återkommande tema under 2018. Massor av initiativ kommer att tas och det är upp till dig att besluta om att följa dessa initiativ eller inte. Om du beslutar dig för att följa ett initiativ, fråga dig själv om detta är bra både för dig själv och för andra. Om båda svaren är ja, fortsätt; om inte, tänk om. Eftersom Hunden besitter Yang-energi som är energisk, ambitiös och aggressiv måste de vara medvetna om att vara öppna för Ying-energi också. Denna energi är mjukare och vänligare och är viktig för att vara ödmjuk, ädel och medkännande.


Ditt kostnadsfria Kinesiska horoskop 2018 råder dig att följa ditt hjärta under 2018 och fokusera på att göra positiva förändringar för alla. Fokusera på:

  • mer kärlek & tålamod mot dig själv och andra.
  • att finna glädje i andras lycka genom att delta i välgörenhet och att hjälpa andra när de behöver hjälp.
  • Att uppnå dina avsikter genom att tillämpa disciplin.

Ditt födelsedatum anger att du är en Tiger. Tigern är det tredje djuret i den kinesiska zodiaken och står för modiga insatser. Dessutom visar ditt kinesiska horoskop att du är full av kraft. Din Tiger-energi kommer att vara närvarande i alla aspekter av livet under Hundens år. Låt oss fokusera på fred, harmoni och medkänsla under 2018!


Kinesiskt kärlekshoroskop Tiger

Tigerns stjärntecken står för toleranta människor som tenderar att uttrycka sig på ett vackert sätt. När Tigern är i en positiv atmosfär är denne kapabel att låta kärleken flöda fritt utan att begära något från sin partner. Detta kommer till stor nytta i förhållande eftersom krav på din partner stoppar flödet av kärlek och kan leda till en situation där kärleken tar slut. Kom ihåg att fokusera på sympati när du är på dåligt humör och agera inte när du är lättretad. Gör detta och se hur ditt kinesiska kärlekshoroskop kommer att utspela sig för dig under 2018!


Kinesiskt karriärhoroskop Tiger

Kinesisk astrologi säger att ditt kinesiska stjärntecken inriktar sig på personlig utveckling och frihet i arbetet. Arbeta på din tolerans mot auktoritära människor och utnyttja din känslighet när det gäller känsliga situationer. Utforska nya möjligheter om det känns rätt, är de råd som ges av ditt kinesiska horoskop 2018.


Kinesiskt hälsohoroskop Tiger

Ditt kinesiska stjärntecken säger att du gillar utmaningar och förstår fördelarna med en balanserad hälsa. Möjliga hälsosamma övningar i år kan vara yoga, där du kan kombinera din Ying-energi med Yang-energin under Hundens år. Sov, ät och träna bra under 2018!


 
Hem Tillbaka till Kinesiska horoskop-sidan Dela med vänner på Facebook!