Kinesiskt horoskop 2018 Draken | Förutspå min framtid gratis

Kinesiskt horoskop 2018 Draken | Spådomar och Horoskop

Kinesiskt horoskop förutsägelse

Ditt Kinesiska horoskop hjälper dig att förstå livssituationer bättre! Förutsägelser om framtiden funkar bara om du förstår dig själv. Prova det Kinesiska horoskopet 2018 helt gratis! Välj ditt Kinesiska tecken baserat på ditt födelsedatum och låt den kinesiska astrologi vägleda dig. Njut av spådamens kostnadsfria Kinesiska horoskop 2018

Snälla gradera oss (kinesiskt-horoskop-2018: 4 utav 5 baserat på 1 omdömen.)Kinesisk Astrologi - Drakens horoskop 2018

Kinesiska Horoskopet 2018 – Hundens år

Apans år startar den 8:e Februari 2018. Avsikten är att ditt kinesiska horoskop ska ge dig mer insikter i vissa livssituationer och med den kunskap kommer du äntligen bättre på att hantera dessa situationer. Ditt kinesiska horoskop råder dig att ditt mål är fred och harmoni.


Hunden är en symbol för mod och kreativitet. Ambition är därför ett återkommande tema under 2018. Massor av initiativ kommer att tas och det är upp till dig att besluta om att följa dessa initiativ eller inte. Om du beslutar dig för att följa ett initiativ, fråga dig själv om detta är bra både för dig själv och för andra. Om båda svaren är ja, fortsätt; om inte, tänk om. Eftersom Hunden besitter Yang-energi som är energisk, ambitiös och aggressiv måste de vara medvetna om att vara öppna för Ying-energi också. Denna energi är mjukare och vänligare och är viktig för att vara ödmjuk, ädel och medkännande.


Ditt kostnadsfria Kinesiska horoskop 2018 råder dig att följa ditt hjärta under 2018 och fokusera på att göra positiva förändringar för alla. Fokusera på:

  • mer kärlek & tålamod mot dig själv och andra.
  • att finna glädje i andras lycka genom att delta i välgörenhet och att hjälpa andra när de behöver hjälp.
  • Att uppnå dina avsikter genom att tillämpa disciplin.

Ditt födelsedatum anger att du är en Drake. Draken är det femte djuret i den Kinesiska zodiaken och står för förtroende och ambition. Ditt Kinesiska horoskop indikerar på mod, intelligens och entusiasm. Din Drak-energi kommer att vara närvarande i alla aspekter av livet under Apans år. Låt oss fokusera på fred, harmoni och medkänsla under 2018.


Kinesiskt kärlekshoroskop Draken

Drakens stjärntecken avser romantiska människor. Att visa känslighet är stundtals svårt för drakar och de kan uppfattas som arroganta. För att låta kärleken flöda fritt 2018 råder ditt kinesiska kärlekshoroskop dig att bara beakta din rädsla för att vara sårbar. Om du har möjlighet att bara följa denna känsla kommer du veta att den kommer att försvinna. Lita på dig själv och andra; älska dig själv och andra.


Kinesiskt karriärhoroskop Draken

Eftersom Draken är ambitiös och har en sund rationell strategi generellt sett kommer Draken vara ganska framgångsrik i sitt arbete. Tänk på att din överlägsenhet inte blir arrogant. Du kan hända att du kritiserar andra för att vara ineffektiva på sina arbeten. Om du märker att detta händer, försök att upptäcka vilken del av dig som utlöser detta svar och se vad du kan göra för att förändra situationen. Arbeta på din ödmjukhet. Detta kommer att maximera resultatet av ditt Kinesiska karriärhoroskop 2018.


Kinesiskt hälsohoroskop Draken

Ditt Kinesiska stjärntecken anger att du gillar att sträva efter perfektion. Ta hand om din hälsa så att du kan behålla den livliga energi som du besitter. Bryt din perfektionistiska vana genom att luta dig tillbaka och ta ett andetag för att hitta din harmoni. Draken har en tendens att leva intensivt och glömmer därför att ta hand om sin hälsa. Säkerställ tillräcklig sömn, rätt kost och energisk övning.


 
Hem Tillbaka till Kinesiska horoskop-sidan Dela med vänner på Facebook!