Horoskops definition | Förutspå min framtid gratis

Horoskops definition | Spådomar och Horoskop


Om horoskop

Horoskopisk astrologi är en form av astrologi som använder horoskopet för att ge mening åt händelser. Här förklarar spådamen innebörden av horoskop och stjärntecken.


Horoskopets mening


Ordet horoskop betyder "observatör av timmen" på grekiska. Horoskopet är en karta över universum över en specific plats vid en viss tidpunkt. Det används för att förutsäga händelser baserat på antagandet att det finns en relation mellan astronomiska fenomen och mänskliga händelser. Många kulturer i historia studerat astrologi och utvecklat horoskop system genom att observera universum. Det västerländska horoskopet förutspår framtiden utifrån positioner av planetariska objekt och förklara personlighetsdrag utifrån ens födelsedatum.


Sjtärntecknets mening


Stjärntecknen tilldelas en person baserat på hans eller hennes födelsedatum. Zodiak, även känd som "krets av djur" är ett himmelskt samordningssystem. Den har tolv divisionerna på 30 grader, alla representeras av ett stjärntecken som börjar med Väduren på 0 grader. Nedan finner du de personlighetsdrag som är relaterade till de olika stjärntecknen
Tillbaka till horoskop Tillbaka till startsidan

Väduren
Oxen
Tvillingarna
Kräftan
Lejonet
Jungfrun
Vågen
Skorpionen
Skytten
Stenbocken
Vattumannen
Fiskarna