ePrivacy and GPDR Cookie Consent by TermsFeed Generator

Vattumannen - Chakra astrologi

Betyg
chakra-astrologi: 4 utav 5 baserat på 1 omdömen.

Rotchakra för horoskoptecken vattenmannen

Rotchakra - Aquarius Chakra

Rotchakrat tillhör vattenmannen och stenbocken. Denna vattenmannens chakra betyder stabilitet, trygghet och kontroll. Enligt Chakra Astrologi är det första chakrat bokstavligen det som håller dig på marken; din rot. Placeringen av detta rotchakra är vid basen av ryggraden i svanskotan.


Öppna rotchakrat

Rotchakrat är källan till hans fysiska styrka och där instinkten är baserad. Vattumannens chakra är en person som är lugn och självsäker. Någon som observerar och tenderar att veta vad som händer runt omkring honom. Enligt Chakra Astrologi när rotchakrat fungerar bra, som att säga att ditt Aquarius chakra är öppet, har du mycket inre styrka. Du har förmågan att trösta andra eftersom du är en inspirationskälla för dem.


Stängt rotchakra

Om ditt rotchakra inte är öppet kan det leda till nervositet och rädsla för det okända. För vattenmannen kan detta chakra till och med bli osäkert och blygt när de inte använder sitt chakra på bästa sätt. Påminn dig själv om att du aldrig vet vad som kommer att hända i framtiden så du låter det hellre gå istället för att försöka kontrollera det. När du kan göra detta kommer du att hitta din inre styrka igen, Aquarius chakra.


Kronchakra

Kronchakrat är en innebörd av andlig visdom och kan tillämpas på alla stjärntecken.


Kronchakrat handlar om din andlighet och din inre intelligens. Detta sjunde chakra är det högsta av alla chakran och representerar därför visdom och din koppling till resten av världen. Detta chakra ligger högst upp på huvudet vilket bokstavligen är kronan på ditt huvud.


Öppna kronchakrat

När kronchakrat fungerar bra betyder det att du är mycket medveten om dig själv och allt som händer runt omkring dig. Du dömer inte och har ett öppet sinne. Människor där kronchakrat fungerar bra lever i nuet och är bundna till verkligheten. Du är intresserad av andliga saker och gillar att läsa inspirerande böcker om livet och personlig utveckling.


Stängt kronchakra

När kronchakrat är blockerat kan du bli mindre flexibel och bli envis. Du kan uppleva brist på inspiration, vilket kan leda till förvirring eller till och med till depression. Ibland kan du uppleva att ditt andliga sinne blir intellektuellt och du försöker rationalisera eller analysera allting
Vet du inte ditt stjärntecken än? hämta det här genom att ange ditt födelsedatum


Hem Tillbaka till horoskopsidan