ePrivacy and GPDR Cookie Consent by TermsFeed Generator

Skorpionen - Chakra astrologi

Betyg
chakra-astrologi: 4 utav 5 baserat på 1 omdömen.

Solar Plexus Chakra för Skorpionen horoskop tecken

Solar Plexus Chakra - Skorpion chakra

Solar Plexus Chakra tillhör Skorpionen och Väduren. Denna Scorpio chakras betydelse är den för personlig makt, självkänsla och vår passion. Det tredje chakrat handlar om vår självkänsla och gäller vår plats i denna värld och hur vi uppfattar den. Enligt Chakra Astrologi står Solar Plexus Chakra för balans; balans mellan känslor, balans mellan de andra chakrana och harmoni i relationer. Platsen för detta tredje chakra är runt naveln.


Skorpionens chakra, som har Solar Plexus Chakra som kraftchakra, är varmt, intellektuellt och balanserat. De vet vem de är och är säkra på det. Integritet är viktigt för dem. När det tredje chakrat fungerar bra, det är öppet, har du saker och ting på gång. På grund av ditt självförtroende kommer andra att acceptera dig som en naturlig ledare.


När ditt Solar Plexus Chakra inte är öppet kan du uppleva passivitet och blyghet. Du är bortkopplad från dina känslor så du känner dem bara ytligt. Enligt Chakra Astrology Scorpio Chakras kan du uppleva rädsla för att bli avvisad. De är ganska känsliga för feedback och kan bli dömande mot andra. Skorpionchakran kan få hjälp av att ta sig tid för sig själv. Meditera eller gör yoga för att återknyta kontakten med din inre styrka.


Kronchakra

Kronchakrat är en innebörd av andlig visdom och kan tillämpas på alla stjärntecken.


Kronchakrat handlar om din andlighet och din inre intelligens. Detta sjunde chakra är det högsta av alla chakran och representerar därför visdom och din koppling till resten av världen. Detta chakra ligger högst upp på huvudet vilket bokstavligen är kronan på ditt huvud.


Öppna kronchakrat

När kronchakrat fungerar bra betyder det att du är mycket medveten om dig själv och allt som händer runt omkring dig. Du dömer inte och har ett öppet sinne. Människor där kronchakrat fungerar bra lever i nuet och är bundna till verkligheten. Du är intresserad av andliga saker och gillar att läsa inspirerande böcker om livet och personlig utveckling.


Stängt kronchakra

När kronchakrat är blockerat kan du bli mindre flexibel och bli envis. Du kan uppleva brist på inspiration, vilket kan leda till förvirring eller till och med till depression. Ibland kan du uppleva att ditt andliga sinne blir intellektuellt och du försöker rationalisera eller analysera allting
Vet du inte ditt stjärntecken än? hämta det här genom att ange ditt födelsedatum


Hem Tillbaka till horoskopsidan