ePrivacy and GPDR Cookie Consent by TermsFeed Generator

Jungfrun - Chakra astrologi

Betyg
chakra-astrologi: 4 utav 5 baserat på 1 omdömen.

Halschakra för Jungfrun horoskoptecken

Halschakra - Jungfru Chakra

Halschakrat tillhör tvillingarna och jungfrun. Jungfrun chakras betydelse står för uttryck, viljestyrka och valfrihet. Detta femte chakra hänvisar till rätt kommunikation och rätt tal. Rätt tal hänvisar till att vara ärlig och integritet, att agera på det sätt som du har sagt att du skulle göra. Enligt Chakra Astrologi genom detta Halschakra får vi det vi vill ha i livet, Virgo Chakra.


Öppna strupchakrat

Genom strupchakrat kan vi se hur mycket vi har utvecklats eftersom vårt sätt att uttrycka oss berättar mycket om vår personliga utveckling. När ditt halschakra är öppet kommunicerar du på ett mycket tydligt och trevligt sätt. Enligt Chakra Astrologi kan Jungfru Chakra uttrycka sina känslor, idéer och tvivel utan att känna rädsla för att visa sin sårbarhet.


Stängt strupchakra

Om du har en blockering av hals-chakrat kommer du att märka att det är svårt för dig att säga vad du tycker. Kanske förtrycker du dina känslor Jungfru Chakra eller så är du inte ärlig mot dig själv om vad du egentligen tänker innerst inne. Integritet är viktigt att komma ihåg, Jungfru Chakra.


Kronchakra

Kronchakrat är en innebörd av andlig visdom och kan tillämpas på alla stjärntecken.


Kronchakrat handlar om din andlighet och din inre intelligens. Detta sjunde chakra är det högsta av alla chakran och representerar därför visdom och din koppling till resten av världen. Detta chakra ligger högst upp på huvudet vilket bokstavligen är kronan på ditt huvud.


Öppna kronchakrat

När kronchakrat fungerar bra betyder det att du är mycket medveten om dig själv och allt som händer runt omkring dig. Du dömer inte och har ett öppet sinne. Människor där kronchakrat fungerar bra lever i nuet och är bundna till verkligheten. Du är intresserad av andliga saker och gillar att läsa inspirerande böcker om livet och personlig utveckling.


Stängt kronchakra

När kronchakrat är blockerat kan du bli mindre flexibel och bli envis. Du kan uppleva brist på inspiration, vilket kan leda till förvirring eller till och med till depression. Ibland kan du uppleva att ditt andliga sinne blir intellektuellt och du försöker rationalisera eller analysera allting
Vet du inte ditt stjärntecken än? hämta det här genom att ange ditt födelsedatum


Hem Tillbaka till horoskopsidan