ePrivacy and GPDR Cookie Consent by TermsFeed Generator

Lejonet | Ascendant Horoskop

Betyg
ascendant-stigande-tecken: 4 utav 5 baserat på 1 omdömen.

Leo Ascendant stigande tecken

Lejonets stigande tecken

Leos stigande tecken är stark och karismatisk och drar genast till sig andras uppmärksamhet. Det här ascendenten har grace och positiv energi och med sin entusiasm kommer han att påverka andra på ett positivt sätt. De är bra på att marknadsföra produkter, människor eller något som behöver säljas. Likaså är de duktiga på att motivera andra vilket gör dem till utmärkta teamledare.


Eftersom Lejonets horoskoptecken är karismatiska och kraftfulla av naturen, erkänner andra dem genast som ledare. Tillsammans med deras entusiasm, motivationstalang och kreativitet gör detta dem till utmärkta ledare. Lejonets stigande teckens kreativitet hjälper dem att skapa lösningar på problem som andra inte kunnat hitta. Eftersom Leos uppstigande tecken är ganska övertygande visar det att de kan sätta saker och människor i rörelse.


Lejonets horoskop är generöst mot andra och de har stor tilltro till andras förmågor. Människor gillar att vara vänner med Lejonen på grund av denna egenskap. Personer med Leo-ascendenten kan ibland bli överdrivet självsäkra. I detta tillstånd kan andra uppfatta honom som arrogant och ouppmärksam eftersom de har en tendens att försumma andras behov. Leos stigande tecken är direkt i sin kommunikation och kommer att berätta för andra om han inte håller med om något. Detta är ett bra drag så länge Leo rising säger det med ett medkännande hjärta och lyssnar på svaret. Eftersom envishet inte är okänt för Leo-uppstigaren är de inte alltid öppna för andras råd eller åsikter.


Lejonets ascendenter söker uppmärksamhet och utseende tillsammans med sin kreativitet gör dem ofta till utmärkta artister inom musik, konst och teater. Leo-uppstigare ses ibland som ytliga eftersom de ägnar mycket uppmärksamhet åt sitt utseende och åt att göra intryck på andra. De gillar vackra saker och kan verkligen njuta av vacker design och konst. Medan andra kanske uppfattar Lejonets stigande tecken som ytliga är motsatsen ofta sann. De är ganska idealistiska, självmedvetna och engagerade i andras välbefinnande.


Nyfiken på vad ditt soltecken är lejonet 2021 har något för dig i beredskap? Kolla ditt horoskop 2021 här!Hem Försök igen Tillbaka till horoskopsidan