ePrivacy and GPDR Cookie Consent by TermsFeed Generator

Fiskarna | Ascendant Horoskop

Betyg
ascendant-stigande-tecken: 4 utav 5 baserat på 1 omdömen.

Fiskar Ascendant stigande tecken

Fisken som stigande tecken

Människor med ascendenten Fiskarna som stigande tecken är snälla och förstående. De är genuint intresserade av andra och har ett behov av att förstå istället för att döma. Fiskarnas stigande tecken är milda och idealistiska. De vill göra gott i världen och är medkännande mot andra.


Fiskar är oförutsägbara och flexibla. De kan lätt umgås med alla sorters människor eftersom de har lätt att anpassa sig till andra. Detta är en bra egenskap men kan också vara deras fallgrop eftersom Fiskarna kan påverkas ganska lätt och de kan förlora sin känsla av individualitet. Fiskarnas ascendent har problem med att fatta beslut eftersom de vill behålla sin frihet och flexibilitet att göra vad de vill. Men vad Fiskarnas stigande tecken ofta inte inser är att de kan bli ineffektiva och ibland till och med oflexibla på grund av sin obeslutsamhet. Ditt horoskop råder dig att öva dig i att fatta beslut genom att observera andra som är bra på det. Genom att observera experter på decisicons making lär du dig strategin hur du enkelt kan göra decisicons.


Fiskarnas ascendenter är en del av horoskopelementet vatten som står för förbindelser, relationer och känslor. Dessa stjärntecken relaterar i hög grad till sina känslor och sin intuition. De kommer aldrig enbart att göra ett decisicon baserat på rationella. De drivs av en djup känsla av målmedvetenhet och knyter an till andra genom att föra djupa och meningsfulla samtal.


Fiskar är känsliga. Känsliga i den bemärkelsen att de känner av när någon är besvärad av något. De förstår sina känslor och kan hjälpa andra genom att ge användbara råd. Fiskar som stiger uppåt ogillar konfrontationer eftersom de inte gillar att få feedback. De känner sig lätt sårade och de är ofta besvikna över att världen inte är så perfekt som de föreställt sig. Fiskar uppstigande behöver påminna sig själva om att utan det dåliga skulle det inte finnas något bra. Misstag eller negativ feedback är till för att man ska lära sig av dem.


Nyfiken på vad ditt soltecken är fiskarna 2021 har något för dig i beredskap? Kolla ditt horoskop 2021 här!Hem Försök igen Tillbaka till horoskopsidan