ePrivacy and GPDR Cookie Consent by TermsFeed Generator

Numerologi

Betyg
artiklar: 4 utav 5 baserat på 1 omdömen.

Numerologi, en magisk värld av siffror


I numerologins värld har varje enskilt nummer sin egen betydelse och är relaterat till personligheten. Den allmänt kända matematikern och filosofen Pythagoras var den som för första gången kombinerade matematiska discipliner med andliga trosuppfattningar. Han trodde att siffror var lättare att reglera och klassificera saker och ting. Enligt honom har allting numeriska samband och därmed en egen mening. Till och med människor har det.


Numerologins 9 nummer har alla sin egen betydelse. Till exempel står 2 för harmoni och fred. Det är ett känsligt nummer. Men till exempel 7 är ett utåtriktat nummer som söker äventyr och personliga erfarenheter. Varje nummer har sina egna egenskaper på detta sätt och kopplar till olika personligheter.


Det enskilt viktigaste numret i numerologin är ditt livsbanenummer. Det här numret är baserat på födelsedatumet och beskriver människors personligheter. Inom numerologin tror man att var och en av oss har sitt eget unika nummer som berättar mycket om vem du är och varför du agerar som du gör. Numerologin är numera allmänt erkänd och används i tidningar och tidskrifter vid sidan av horoskop. Människor från alla kulturer är fascinerade av deras betydelse av dem och deras kraft att inspirera.


Är du nyfiken på ditt unika livsbanenummer? Beräkna det i vår numerologikalkylator

Ta reda på det här!

Hem Tillbaka till artiklar