ePrivacy and GPDR Cookie Consent by TermsFeed Generator

Astrologi och tarot

Betyg
artiklar: 4 utav 5 baserat på 1 omdömen.

Kopplingen mellan astrologi och tarot


Astrologi spelar en mycket viktig roll i tolkningen av tarotkort. Varje stjärntecken är kopplat till ett av tarotkorten i den stora arkanan. Dessa kort beskriver en persons väsen och de inspirerar också när någon är vilse och behöver hitta tillbaka. Var och en av de stora arkanakorten motsvarar stjärnorna, månarna och planeterna inom zodiaken. Kombinationen mellan tarotkortens flexibla, mångsidiga och något abstrakta vägledning och de strukturerade horoskopen tycks ge ytterligare ett djup åt personlighetstolkningen. Folk vet inte vem som började kombinera tarot med astrologi, men det är känt att det började för flera hundra år sedan. När man lägger kort för en person är det till stor hjälp att känna till den andra personens kraftkort eftersom detta påverkar hur man tolkar sina kort.


Nedan hittar du kopplingen mellan ditt stjärntecken och ditt tarotkort!


Väduren Tarotkort: Kejsaren

Vädurens Tarotkort är kejsaren. Det här kortet står för lojalitet och solidaritet. Ditt stjärntecken representerar den person som dina vänner och din familj kan räkna med och de kommer att älska dig för det. Din vilja att hjälpa andra är oändlig och med din känsla för auktoritet kommer du att uppnå många saker i livet.

Tryck på tarotkortet för att få veta mer!


Kejsaren

Taurus Tarotkort: Hierofant (överstepräst)

För Taurus är ditt kort Hierophant eller även kallad High Priest. Det här tarotkortet symboliserar ditt sökande efter en större mening i saker och ting. Ditt stjärntecken gillar att utforska saker och upptäcka hur saker och ting fungerar för att hitta viktiga lektioner i livet. När du har lärt dig något nytt gillar du att dela din nya kunskap med andra.

Tryck på tarotkortet för att få veta mer!


Översteprästen

Tarotkortet Gemini: De älskande

Tvillingarna har Tarotkortet Lovers. Tvillingar är ofta välsignade med att se de olika sidorna av ett mynt. Tyvärr kan detta leda till obeslutsamhet också, ibland för ditt stjärntecken. Lovers-kortet hjälper Gemini att välja den väg som ligger närmast deras personliga vision.

Tryck på tarotkortet för att få veta mer!


De älskande

Cancer Tarotkortet: Vagnen

För Kräftan är ditt Tarotkort Chariot. Vagnen är stark och en frihetssökare som älskar att upptäcka nya människor, saker och platser. Ditt stjärntecken väljer att gå sin egen väg även när andra inte håller med. Han är modig för att han gör det och kommer att använda sin välutvecklade intuition för att vägleda honom.

Tryck på tarotkortet för att få veta mer!


Vagnen

Lejonet Tarotkort: Styrka

För Lejonet är ditt Tarotkort styrka. Styrka-kortet symboliserar fysisk styrka samt emotionell och andlig kraft. Liksom Lejonets stjärntecken visar det här Tarotkortet mod när du behöver övervinna problem.

Tryck på tarotkortet för att få veta mer!


Styrka

Jungfrun Tarotkortet: Den eremit

Jungfrun har Tarotkortet Hermit som är ett kort för dig som är Jungfru. Eremit symboliserar introversion och att upptäcka vårt djupare jag. Liksom eremiten gillar Jungfrun stjärntecken ibland att dra sig tillbaka från den yttre världen och vända sig inåt för att sakta ner och behålla fokus.

Tryck på tarotkortet för att få veta mer!


Eremiten

Tarotkortet Libra: Rättvisa

För stjärnteckenet Libra är ditt Tarotkort Justice. Rättvisa står för rättvisa och gott omdöme. För att fatta rätt beslut bör du skaffa dig ett objektivt omdöme och väga dina önskemål mot dina behov.

Tryck på tarotkortet för att få veta mer!


Rättvisan

Skorpionen Tarotkort: Död

Skorpionen har döden som Tarotkort. Döden är inte ett negativt kort. Tvärtom innebär det omvandling och att man släpper taget. Ditt stjärntecken verkar veta att saker och ting alltid går över, vilket gör dig till en klok person.

Tryck på tarotkortet för att få veta mer!


Döden

Skytten Tarotkort:

Skytten har Tarotkortet Temperance. Detta Tarotkort symboliserar harmoni och balans. Ditt stjärntecken är en sann medlare som alltid kan hitta gemensamma grunder. Du är stabil och kan arbeta dig igenom svårigheter på ett stabilt sätt.

Tryck på tarotkortet för att få veta mer!


Måttlighet

Stenbocken Tarotkort: Djävulen

För Stenbockens stjärntecken är ditt Tarotkort Djävulen. Djävulen är inte ett negativt kort. Det återspeglar att du ska möta din mörka sida för att uppmuntra andlig omvandling. Reflektera över dina negativa tankar, acceptera dem och förvandla dem till något positivt för att bli den bästa versionen av dig själv.

Tryck på tarotkortet för att få veta mer!


Djävulen

Vattumannen Tarotkort: Stjärnan

För vattumannens stjärntecken är ditt Tarotkort stjärnan. Det här Tarotkortet symboliserar optimism och hopp. Du tror att dina önskningar kan gå i uppfyllelse. Du kan inspirera andra med din optimism och kan övertyga andra att börja tro att allt är möjligt också.

Tryck på tarotkortet för att få veta mer!


Stjärnan

Fiskarna Tarotkort: Månen

Tarotkortet för Fiskarna är månen. Månen representerar våra känslor och för dig betyder det att du är medkännande och att din känslomässiga sida är väl utvecklad. Du blir ibland överväldigad av osäkerhet och rädsla.

Tryck på tarotkortet för att få veta mer!


Månen


Hem Tillbaka till artiklar