Tarot card predictions68 | Predict my future for free3

Tarot card predictions68 | Spådomar och Horoskop


Tolkning av tarotkort läsning

Tarot går tillbaka till 1400-talet och har sitt ursprung i Europa. Sedan 1700-talet har tarotkort använts allmänt som en karta för andlig vägledning och framtida förutsägelser. Här berättar spåkvinnan innebörden av tarot och hur tarotkort läsning fungerar.


Innebörden av tarot läsning


Tarot kortleken består av 78 kort. De mindre Arcana har 56 kort och består av fyra färger. Varje kostym består av 10 pipkort och 4 ansiktskort. Utöver det finns det 22 kort som heter Stora Arcana. Spåkvinnan använder för närvarande endast Stora Arcanan. Anledningen är att Stora Arcanan är relaterade till de större hemligheterna i livet. Den lilla Arcana är relaterad till de mindre hemligheter i livet


Tolkning av tarotkort läsning


Tolkning av tarotkort är en färdighet som behöver utvecklas. Det är inte bara om definitionen av ett kort. Tarotläsaren bör ha i åtanke vad för tema eller fråga som står på spel. Tolkningen av tarotläsning bör härstamma från ämnet. Gäller frågan om du vill arbeta eller är det relaterat till kärlek? Det finns många tolkningar och definitioner. Nedan finner du mer information per Stora Arkana tarotkort. I framtiden inkluderar Spåkvinnan den lilla Arkana i Tarotläsningar. Om du vill studera ämnet mer ingående eller önskar köpa egna kort.
Tillbaka till tarot Tillbaka till startsidan

Dåren
Trollkarlen
Översteprästinna
Kejsarinnan
Kejsaren
Översteprästen
Älskare
Häststridsvagn
Styrka
Eremit
Lyckohjulet
Rättvisa
Hängd man
Död
Måttlighet
Djävulen
Tornet
Stjärna
Månen
Solen
Dom
Världen