Om kinesiska horoskopet | Predict my future for free3

Om kinesiska horoskopet | Spådomar och Horoskop


Om kinesiska horoskopet

Kinesisk astrologi är besläktat med Västerländsk astrologi. Följt av det har vackra elementen av Kinesisk filosofi införlivats. Till exempel principerna om yin och yang. Här förklarar spåkvinnan innebörden av det Kinesiska horoskopet och Kinesiska stjärntecken.


Innebörden av Kinesiska horoskop


Faktiskt så är det Kinesiska horoskop en term som används i Väst. En mer korrekt term skulle vara Kinesiska zodiaken. Framtida förutsägelser görs baserat på en systematisk plan baserad på en tolvårig cykel som anges av djur. Samtidigt äger detta system en hel del likheter med horoskopen i Väst. Båda är baserade på en tidscykel som består av tolv delar. Bredvid Yin och Yang principerna finns teorin om de 5 elementen: Metall, Trä, Vatten, Eld och Jord som också ingår.


Innebörden av Kinesiska stjärntecken


Det intressanta är att den Kinesiska zodiaken utgörs faktiskt av tolv djur medans i den Västra astrologin är inte alla tecken är djur även om det grekiska ordet "Zodiac" innebär detta. I Kinesisk astrologi används djur tecken inte enbart för att representera år som de flesta tror. Men också månaderna, dagar och timmar. Detta innebär att det finns mer än bara ett Kinesiskt stjärntecknen som kan tilldelas till dig!
Tillbaka till kinesiska horoskop Tillbaka till startsidan

Hund
Gris
Råtta
Get
Drake
Apa
Orm
Tiger
Oxe
Tupp
Kanin
Häst